А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Здравният министър ще открие конференцията на Българско Ринологично Сдружение

27.06.2014 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Форумът ще се проведе на 4 и 5 юли в „Гранд хотел Поморие”.

 

Здравният министър ще открие конференцията на Българско Ринологично СдружениеЗдравният министър д-р Таня Андреева ще открие предстоящата международна конференция по повод 10 години Българско Ринологично Сдружение. Събитието ще се проведе на 4 и 5 юли, в „Гранд хотел Поморие”.

В честването на юбилея ще вземат участие водещи специалисти от САЩ, Германия, Холандия, Украйна, Русия, Турция, Гърция, Румъния и Италия, които ще изнесат доклади за новостите и хирургичните техники в областта на ринологията.
По време на конференцията основен акцент ще бъде поставен върху епидемиологията, диагностиката, медикаментозното и хирургично лечение на остри и хронични риносинуити в световен мащаб.
В дискусията ще се включат известни специалисти, сред които основоположникът на американската ринология – проф. д-р Юджийн Кърн, проф. д-р Николас Бусаба от Харвардски Медицински Университет, проф. д-р Хасан Рамадан, който е специалист по детска ринология, проф.д-р Метин Онерджи – председател на Световната ринологична организация, проф. д-р Питър Лохуис.
Здравният министър ще открие конференцията на Българско Ринологично Сдружение
Участие ще вземат и водещи български специалисти, като доц. д-р Диляна Вичева (председател на Българско Ринологично Сдружение; на снимката), проф. д-р Румен Бенчев, проф. д-р Карен Джамбазов, доц. д-р В. Цветков, доц. д-р Пл. Недев, д-р Петко Кабакчиев и др.
Снимка: Архив Здравен навигатор

 

още от Избор на редактора
още от Уши, нос, гърло