А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.



BGtop

Екип на "Здравен навигатор" ще следи отчетно-изборния събор на БЛС

08.06.2018 / 11:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Форумът започва днес в "Боровец" и ще продължи до неделя.

 

Екип на Здравен навигатор ще следи отчетно-изборния събор на БЛСДнес в курорта „Боровец“ започва 68-ият редовен отчетно-изборен събор на Българския лекарски съюз. Той ще продължи до неделя. Екип на „Здравен навигатор“ ще ви информира от мястото на събитието.

Форумът ще започне с отчет на дейността на Управителния съвет на съсловната организация за изтеклия тригодишен мандат, след което ще бъде проведен избор на нов председател на БЛС.

За момента има четири кандидатури – на досегашния председател д-р Венцислав Грозев, на бившия председател д-р Цветан Райчинов, на д-р Георги Тодоров от Русе и на д-р Иван Маджаров от Пловдив. На самия форум също могат да бъдат направени номинации.

Според дневния ред на събора на 9 юни ще бъдат избрани зам.-председатели на съсловната организация, председател на Акредитационния съвет, главен секретар, членове на Управителния съвет и председатели на Контролната и Етичната комисии.

На 10 юни се очаква да бъдат избрани членовете на Контролната и Етичната комисии, както и членовете на Висшия медицински съвет.

Предвижда се още делегатите да бъдат запознати с текущите инициативи по „Дома на лекаря“.

 

още от Новини от деня