А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Здравен навигатор представя

13.04.2016 / 18:35 - surgery.bg
 
 Facebook

Една от водещите световни компании в областта на медицинската техника.

 

Здравен навигатор представяОт 2006 г. Porges™ е част от Coloplast група. Porges създава, разработва и произвежда в световен мащаб медицински изделия за еднократна употреба при урологични и гинекологични заболявания, като например пикочните каменна болест, доброкачествена хиперплазия на простатата, дисфункции при уринирането и незадържане на урина при мъже и жени.

Porges предлага три вида уретерални стендове за 12 месечен престой в уретера. Силиконовият уретерален стенд е Златен стандарт при продължителна имплантация и осигурява отлична биосъвместимост и гъвкавост на стенда. Vortek и Biosoft Duo са другите два вида уретер-стендове за продължителен 12-месечен престой. Оригиналното изпълнение на Porges посредством ко-екструзия е чрез двуслойна структура: вътрешен ригиден слой за лесно въвеждане на водача и външна гъвкава повърхност за комфорт на пациента.

Porges предлага уретер стендове с крайна форма на двойно „О” вместо двоен „J” за постигане на максимален комфорт на пациента и без риск от дислокация.

Re Trace ureteral access sheath е иновативен продукт на Porges, при който работния водач изпълнява ролята на Safety водач, благодарение на специалния дизайн на върха на access sheath.

Повече информация: PORGES-JJ STENTS 2015; PORGES-Orchestra_2013_brochure_ENG; PORGES-RETRACE ACCESS SHEATH

 

още от Новини от деня
още от Урология
още от Гинекология