А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Водещи специалисти по репродуктивно здраве

23.10.2015 / 11:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще преглеждат в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ-Бургас този месец.

 

Водещи специалисти по репродуктивно здравеНа 21-ви и 22-ри октомври от 08:30ч. до 15:00ч. прегледи ще извършва акушер-гинекологът Георги Николов, който владее всички ин витро техники.
На 26-ти и 27-ми октомври от 10:00ч. до 15:00ч. пациенти ще приема известният специалист в областта на репродуктивната медицина д-р Павлета Табакова. Всички първични прегледи при д-р Табакова са безплатни.
Прегледите стават след предварително записан час на тел.: 0876 35 77 33 в делнични дни от 08:30 до 15:30 часа. Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.
Звеното по асистирана репродукция към Родилно отделение е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове. В зависимост от състоянието на пациентките, се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI, замразяване на гамети и ембриони и др.

 

още от Новини от деня
още от Гинекология