А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Водещи специалисти по репродуктивно здраве ще преглеждат в МБАЛ-Бургас

30.07.2015 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Консултациите ще се състоят през месеците юли и август, като прегледите на двойките, които за първи път посещават Звеното по асистирана репродукция, са безплатни.

 

Водещи специалисти по репродуктивно здраве ще преглеждат в МБАЛ-БургасВодещи специалисти по репродуктивно здраве ще преглеждат в МБАЛ-Бургас през месеците юли и август. Прегледите на двойките, които за първи път посещават Звеното по асистирана репродукция, са безплатни. Те се извършват от д-р Павлета Табакова. Останалите са регулярни и са за проследяване на състоянието на пациенти, на които предстоят или, които вече са се подложили на процедури.
И за двата вида прегледи е необходимо предварително записване на тел.: 0876 35 77 33.
Първи Звеното ще посети д-р Георги Николов. Той ще приема на 18 и 20 юли от 08:30 до 14:30 часа.
Д-р Павлета Табакова ще преглежда на 27 и 28 юли, в часовете от 10:00 до 14:00 часа, както и на 3 и 4 август, също от 10:00 до 14:00 часа. Първичните прегледи при нея са безплатни.
Известните специалисти по репродуктивна медицина съветват пациентите да носят със себе си резултати от предишни изследвания, ако са си правили такива.
Благодарение на екипа на Звеното по асистирана репродукция десетки двойки са сбъднали мечтата си да станат родители. В Звеното към МБАЛ-Бургас се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящо лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността. Двойките получават консултации и за видовете финансови помощи, които могат да използват за финансиране на асистирана репродукция.

 

още от Избор на редактора
още от Гинекология