А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

6‐тият пореден симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

20.01.2015 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще се състои в София, в хотел „Хилтън”, на 23 и 24 април 2015 г. Това съобщи доц. д-р Илия Салтиров, председател на Организационния комитет на форума.

 

6‐тият пореден симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”„След успеха на предишния симпозиум и положителния отзвук, който той имаше в урологичните среди в България и Европа, отново имаме желанието и ще положим всички усилия да организираме и проведем научна проява на високо научно и образователно ниво, с иновативна и актуална научна програма, която да ви представи съвременните тенденции в ендоурологията и минимално и неинвазивните технологии при диагностиката и лечението на урологичните заболявания”, информира доц. Салтиров.
Планираната научна програма ще даде възможност на участниците в симпозиума да се срещнат с водещи български и европейски специалисти; да присъстват на презентации и дискусии по теми, посветени на съвременните научни и технологични постижения в ендоурологията.
Освен това, аудиторията ще има възможност да наблюдава “Live surgery” сесии с демонстрация в реално време на съвременни ендоскопски операции и методи за лечение на заболявания на горния и долния уринарен тракт и пр.
Повече за събитието: ТУК

6‐тият пореден симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

 

още от Избор на редактора
още от Урология