А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Световни експерти ще обучават в новостите и тънкостите на ставното протезиране

11.09.2018 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Това ще стане в рамките на първото събитие на AORecon, което ще се проведе в България.

 

Световни експерти ще обучават в новостите и тънкостите на ставното протезиранеДвудневен обучителен модул събира водещи световни и наши специалисти в областта на ставното протезиране в София. Събитието е част от календара на AORecon – международна организация за обучение в областта на протезирането и лечението на пациенти с опорно-двигателни нарушения, в чиято мрежа има над 20 000 специалисти от 124 държави.

Форумът ще се проведе на 14 и 15 септември, в сградата на БЧК /бул. „Джеймс Баучер“ 76/ и е насочен към новостите и основните принципи в първичното протезиране на тазобедрена и колянна става.

Световни експерти ще обучават в новостите и тънкостите на ставното протезиране

Организатори на събитието са берлинският проф. д-р Карстен Перка (на голямата снимка) и българският му колега проф. д-р Пламен Кинов, дмн (на малката снимка).

В двата дни експертите на международно ниво ще предават своя опит на колегите си в България под формата на лекции и в открити дискусии. Според организаторите, на финала на обучението участниците ще могат своевременно да приложат наученото в ежедневната си хирургична практика и чувствително да подобрят грижата за пациентите си.

Повече информация:

https://aorecon.aofoundation.org/education/events/104.html

 

още от Избор на редактора
още от Ортопедия