А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

VIII-ми Симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

20.03.2017 / 11:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще се проведе на 24 и 25 април в София, хотел „Хилтън”.

 

VIII-ми Симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”От името на Организационния комитет имам удоволствието да ви информирам че на 24 и 25 април 2017 година в хотел „Хилтън”, София, ще се проведе VIII-ми Симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” и 2nd „SEGUR Workshop on Urolithiasis”. Това информира проф. Илия Салтиров от ВМА, който е основен инициатор на събитието.

Заинтересованите могат да намерят подробна информация на интернет сайта на симпозиума на адрес: www.urolithiasis.endourology.bg

От името на Организационния комитет имам удоволствието да ви съобщя, че, след заявяване на нашето желание, изпълнение на необходимите процедури и покриване на поставените изисквания, за организиране на научни форуми, Société Internationale d'Urologie (SIU) одобри VIII-ми Симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” и през тази година симпозиума ще се проведе като “SIU Endorsed Meeting”, информира инициаторът на срещата проф. Илия Салтиров.

Това означава, че симпозиумът ще бъде промотиран от SIU, a изнесените научни презентации по време на симпозиума, ще бъдат представени в пълен обем като webcast на официалния образователен портал на SIU – “SIU Academy”.

VIII-ми Симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

 

още от Новини от деня
още от Урология