А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Днес се провежда кандидатстудентски изпит по биология

18.07.2019 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Това информират от МУ-Варна.

 

На 18 юли кандидат-студентите за специалностите „Медицинска сестра“, „Акушерка“, „Медицински лаборант“, „Помощник-фармацевт“, „Инспектор по обществено здраве“, „Рехабилитатор“, „Рентгенов лаборант“ и „Медицински козметик“ полагат писмен конкурсен изпит по биология, с продължителност 2 часа. Изпитният тест се генерира чрез специализиран софтуер на живо пред кандидат-студенти и родители, като цялата процедура се предава в реално време по видеоконферентна връзка до други изпитни аудитории – в гр. Варна и филиалите в градовете Шумен, Сливен и Велико Търново. Това информират от МУ-Варна.

Кандидат-студентите, които кандидатстват само за един от филиалите на МУ-Варна в градовете Сливен, Шумен и Велико Търново, полагат на конкурсния изпит тест по биология в съответния филиал.

Кандидат-студентите, които кандидатстват за повече от един филиал или за специалности към МУ-Варна, полагат конкурсния изпит тест по биология в гр. Варна.

Конкурсният изпит по биология е тест и включва въпроси, съобразени с учебния материал, изучаван в СОУ за 8 клас, 9 клас и 10 клас.

Актуална и подробна информация, свързана с приема в МУ-Варна – ТУК

 

още от Избор на редактора