А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Дни до петото издание на „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

25.03.2014 / 18:00 - surgery.bg
 
 Facebook

Симпозиумът ще се проведе на 27 и 28 март в София.

 

Дни до петото издание на „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”5-ти симпозиум „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” ще се състои на 27 и 28 март 2014 година в гр. София в хотел „Хилтън” и Военномедицинска академия, информират организаторите на събитието.

Научната проява се организира от Военномедицинска академия (ВМА), Катедрата по Урология и Нефрология на ВМА, Секцията по Уролитиаза (EULIS) на Европейската Асоциация по Урология (EAU), Българско дружество по Ендоурология и екстракорпорална литотрипсия и Българско урологично дружество.

По традиция аудиторията ще има възможност да проследи live-surgery сесии с демонстрация на съвременни ендоскопски методи за лечение на заболявания на горния и долния уринарен тракт, hands-on-training сесии проведени на съвременни тренажори и под ръководството на опитни оператори, state-of-the-art лекции, изнесени от български и международни лектори и коментар на клинични случаи с дискусии около кръглата маса. Участниците ще могат да споделят резултатите от своята дейност в областта на ендоурологичното и минимално инвазивно лечение на урологичните заболявания в модерирани постерни сесии.

Дни до петото издание на „Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

Повече информация за симпозиума: http://www.urolithiasis.endourology.bg/

ПРОГРАМАТА

 

още от Новини от деня
още от Урология
още от Календар