А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Новостите в приложението на иновативната технология офис хистероскопия

24.11.2017 / 18:00 - surgery.bg
 
 Facebook

Се коментират на симпозиум в болница „Надежда“.

 

Новостите в приложението на иновативната технология офис хистероскопияСъбитието се провежда на 24 и 25 ноември, като основни лектори на него са световни имена в гинекологията като проф. Серхио Хаимович от Барселона, който първи в света въвежда медицинския лазер в офис хистероскопията, проф. Джампиетро Губини от Болоня, разработил революционния мини-резектоскоп и д-р Луис Алонсо от Малага - водещ испански гинеколог, главен редактор на единственото онлайн издание, посветено на хистероскопията - Hysteroscopy Newsletter.

Към чуждестранните експерти ще се присъединят д-р Георги Стаменов и д-р Димитър Цветков от болница „Надежда“.

Симпозиумът ще включва лекции и дискусии, фокусирани върху различни практически аспекти от използването на хистероскопската техника.

Модулът „хирургия на живо“ ще предложи уникална възможност за развиване и надграждане на уменията в реална среда, като ще се проведе в три паралелни операционни зали.

Срещата с индустрията ще бъде допълнена от няколко сателитни симпозиума, а за първи път програмата включва и сесия „Среща с експертите“ - кратки индивидуални консултации с лекторите.

И още - последно поколение тренажори тип „виртуална реалност“, които максимално наподобяват реалната процедура ще бъдат на разположение на участниците в събитието на 24 и 25 ноември.

 

още от Новини от деня
още от Гинекология