А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Национален симпозиум по оториноларингология

21.08.2014 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще се проведе от 19 до 21 септември тази година. Форумът ще събере български и чуждестранни специалисти.

 

Национален симпозиум по оториноларингологияСъбитието ще се състои в хотел РИУ Правец Ризорт.
Националният симпозиум по оториноларингология с международно участие ще се проведе от 19 до 21 септември. Успоредно с него ще бъде организирано и специализирано медицинско изложение.
Събитието, което доскоро бе популярно под името „Белинов Симпозиум”, традиционно събира известни специалисти в областта от цялата страна и от чужбина.
В рамките на няколко дни ще се коментират теми като: Aлергичeн ринит – минало и настояще; Хирургични техники и достъпи при риносептопластика; Очаквания и реалности при риносептопластика; Възможности за симптоматично лечение на алергичния риноконюнктивит; Нови методи в УНГ практиката; Имунология на алергичния ринит; Функционална ендоскопска септопласкика и турбинопластика; Алергични състояния в ринологията. От точната диагноза към ефективното решение; Съвременни тенденции при лечение на загуба на слуха; Стапедопластика с CO2 лазер. Нашите резултати; Нова терапевтична възможност в лечението на круп; Ендоскопска хирургия на ухо. Възможности за диагноза и хирургично лечение; Кавернозен хемангиом на външния слухов проход: клиничен случай; Ролята на нестероидното противовъзпалително в риногенното главоболие и др.

Национален симпозиум по оториноларингология

Снимка: Архив Surgery

 

още от Избор на редактора
още от Уши, нос, гърло