А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Пети международен курс на IASGO

04.10.2013 / 15:40 - surgery.bg
 
 Facebook

Юбилейното издание ще се проведе от 24 до 26 октомври в София. Директор на Курса за България е проф. д-р Никола Владов.

 

Пети международен курс на IASGOКакто всяка година, се очаква форумът да събере водещи български и чуждестранни лектори. Изтъкнати чернодробни хирурзи, хепатолози, гастроентеролози, онколози, анестезиолози, специалисти по образна диагностика в рамките на няколко дни ще споделят своя опит с младите си колеги.


Следдипломният учебен курс се организира от ВМА, Българската асоциация на хирурзи, гастроентеролози и онколози (БАХГО) и Българско хирургическо дружество (БХД) и се провежда под егидата на Международната асоциация на хирурзи, гастроентеролози и онколози. Директор на Курса за България е проф. д-р Никола Владов, началник на Клиниката по чернодробно-панкреатична и трансплантационна хирургия към ВМА и национален консултант по трансплантология и др.

Пети международен курс на IASGO
Успоредно с теоретичната част учебният курс ще бъде съпътстван и от живи демонстрации на хирургични интервенции върху черния дроб и жлъчните пътища, които се извършват от екипите на Клиниката по чернодробно-панкреатична и трансплантационна хирургия и Клиниката по гастроентерология и хепатология към ВМА. Те ще се предават на живо посредством съвременните възможности на телемедицината.

 

още от Избор на редактора
още от Гастроентерология
още от Календар