А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

„Медицинска Техника Инженеринг”

16.05.2013 / 18:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Представя иновативни решения на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

 

„Медицинска Техника Инженеринг”„Радвам се, че за поредна година можем да сме изложител на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Въпреки предизвикателствата, пред които сме изправени в бранша, продължаваме да участваме в специализираната изложба, тъй като това остава единственият форум в страната, на който можем да представим цялата си гама – в цялото й разнообразие за нуждите на болнични и доболнични лечебни заведения. Естествено, всяка година участваме поне в още около 30 медицински конгреса в страната, но там отдаваме внимание преди всичко на по-специализирани медицински изделия - апаратура, инструметариуuм и консумативи, насочени към представителите на конкретни медицински специалности”. Това коментира пред Surgery Славина Христанова, маркетинг директор на „Медицинска Техника Инженеринг” (http://mte-bg.com/bg/home/).


На тазгодишната специализирана изложба от компанията отново представят новости, като по-специален акцент е поставен върху област като Реанимация и анестезиология, за които беше демонстрирано на живо дефибрилиране и интубиране върху специализиран симулационен манекен на фирма Nasco, САЩ. Друг акцент беше представен в областта на мединките консумативи - т. нар. сейфти продукти – по-конкретно спринцовки и интравенозни катетри на американската фирма Retractable Technologies, направени със специфичен механизъм, така че да защитават медицинския персонал от всякакъв риск по време на работа, съгласно новите изисквания на европейската директива, влизаща в сила от май 2013 г. На вниманието на медицинските сестри представихме иновативните монитори за витални параметри на американската фирма WelchAllyn. Специлистите по функционална диагностика можаха да се убедят на живо в предимството на новите таблетни широкоекранни кардиографи на фирма Шилер, Швейцария.

„Бих казала също, че обърнахме повече внимание на направление „Ортопедия и Травматология” с продуктите ни за тазобедрено, колянно и раменно ендопротезиране на швейцарския произвoдител Mathys”, коментира още госпожа Христанова.


Инж. Димитър Конов, прокурист на „Медицинска Техника Инженеринг” отбеляза, че и през тази година компанията е вярна на мотото си – „Модерни, технологични, иновативни”. Той коментира, че в рамките на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ представят новости, които могат да се приемат като такива не само за България, но и за световния пазар. „В областта на хирургичните специалности сме акцентирали върху еднодневните хирургични процедури, тъй като това може да се каже, че в момента е своеобразен хит. Представяме също така новости и в урологията, в гинекологията, гастроентерологията”, заяви инж. Конов.


През тази година в областта на функционалната диагностика от компанията представиха за пръв път и таблетни ехографи, които са изключително леки, удобни, с голям дисплей и множество опции, които да са от полза както за специалистите, така и за пациентите.


Както обикновено – „Медицинска Техника Инженеринг” държи на гъвкавата си политика спрямо клиентите, предлагайки им различни опции за покупка, в това число – на разсрочено плащане, на лизинг и т.н.

„Медицинска Техника Инженеринг”

Госпожа Славина Христанова, маркетинг директор на „Медицинска Техника Инженеринг”.

„Медицинска Техника Инженеринг”

Инж. Димитър Конов, прокурист на компанията.

„Медицинска Техника Инженеринг”

За поредна година от "Медицинска Техника Инженеринг" отбелязаха силно участие на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

„Медицинска Техника Инженеринг”

Клиентите и партньорите на компанията имаха възможност да се запознат с иновациите в областта.

„Медицинска Техника Инженеринг”

Консултантите от компанията даваха подробни обяснения за всяко едно изделие и консуматив, което предлагат.

„Медицинска Техника Инженеринг”

Посетителите на специализираната изложба имаха възможност да се запознаят с последните иновациии в областта на функционалната диагностика.

„Медицинска Техника Инженеринг”

Снимки: Surgery

 

още от Новини от деня
още от Гастроентерология
още от Гинекология
още от Урология
още от Ортопедия