А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

„Малките герои“ преобразиха „Пирогов“ в приказна среда

23.10.2017 / 18:00 - surgery.bg
 
 Facebook

Проектът е важно допълнение към цялостната реконструкция на Детската хирургия и травматология.

 

„Малките герои” е благотворителна инициатива на Фондация „Америка за България” за преобразяване на детските клиники в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ в приказна и гостоприемна среда за децата и техните семейства. Проектът е важно допълнение към цялостната реконструкция на Детската хирургия и травматология, предприета от УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ и финансирана от държавата. Интериорното обогатяване се случи чрез добавяне на модерен, цветен и образователен компонент и се финансира чрез допълнителни средства, предоставени от Фондацията, партньорите на инициативата – фирми и индивидуални дарители, и DMS кампанията PIROGOV. Инвестицията достигна 400 000 лв.

„Малките герои“ преобразиха „Пирогов“ в приказна среда

Министър-председателят Бойко Борисов, министърът на здравеопазването проф. Николай Петров, американският посланик Ерик Рубин и президентът на Фондация „Америка за България”,г-жа Нанси Шилър символично отрязаха лентата и официално откриха реновираното отделение.

„Благодаря на всички които се включиха в иницитивата и отделиха средства от сърце! Благодаря на Фондация „Америка за България“ и всички дарители! Досега ремонт в „Пирогов“ не е правен, откакто е построен, а е важно хората, които идват тук да се чувстват по-спокойни. Пожелавам ви малко пациенти и всички да излизат живи и здрави!“, каза министър-председателят Бойко Борисов.

„Малките герои“ преобразиха „Пирогов“ в приказна среда

 

още от Новини от деня
още от Детска