А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Комплексният онкологичен център в Шумен

27.09.2016 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Търси съдействието на Общинския съвет за акредитация пред Министерството на здравеопазването.

 

Комплексният онкологичен център в ШуменКомплексният онкологичен център (КОЦ) в Шумен моли Общинският съвет да приеме доклади за самооценяване и да вземе решение за провеждане на акредитационна процедура. Желанието на ръководството, е КОЦ-Шумен да получи отлична оценка през следващите 5 години от Министерството на здравеопазването, предаде Topnovini.bg.

Молбата е отправена в докладната записка, постъпила в Общински съвет-Шумен от д-р Сотир Караниколов (на снимката), управител на „КОЦ- Шумен” ЕООД.

Д-р Сотир Караниколов заявява, че центърът покрива 91% от всички изисквания. Докладът по акредитацията е представен на заседанието на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика.

Предстои да се направи самооценяване на работата на „КОЦ-Шумен“, както и на аптеката, на Административно стопански блок. Ще има и доклад за обучението на студентите и специализантите.

Докладът на управителя ще бъде утвърден на предстоящата сесия на Общинският съвет на 29 септември. Акредитацията трябва да бъде направена в рамките на 3 месеца.

 

още от Избор на редактора
още от Онкология