А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Известни специалисти по репродуктивна медицина преглеждат в Бургас през май

08.05.2015 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Д-р Павлета Табакова и д-р Георги Николов са на разположение на всички двойки, които имат трудности със зачеването на дете.

 

Известни специалисти по репродуктивна медицина преглеждат в Бургас през майСпециалистите преглеждат и консултират в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ Бургас, създадено с тяхно съдействие. Благодарение на екипа на Звеното по асистирана репродукция в МБАЛ Бургас десетки двойки са сбъднали мечтата си да станат родители. В Звеното към МБАЛ-Бургас се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящо лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността. Двойките получават консултации и за видовете финансови помощи, които могат да използват за финансиране на асистирана репродукция.
Безплатните прегледи се провеждат от д-р Павлета Табакова, те са предназначени за всеки, които я посещават за първи път. Добре е да се носят и други предишни изследвания, ако са правени такива.
На 18 и 19 май от 10 до 15 ч. преглежда д-р Павлета Табакова. На 18 май първичните прегледи са безплатни. Д-р Георги Николов преглежда на 21 май от 8.30 до 16 ч. и на 22 май от 8.30 до 15 ч. Необходимо е предварително записване на тел.: 0876 35 77 33.
Освен, че са ръководители на Звеното по асистирана репродукция в МБАЛ Бургас, д-р Павлета Табакова и д-р Георги Николов са част от екипа на Центъра за асистирана репродукция РепроБиоМед – София.
Екипът на РепроБиоМед е съставен от специалисти с огромен опит в областта на асистираната репродукция. През 1988 г. създават първото в страната „Отделение по Ин витро фертилизация”, при това в обикновена, неуниверситетска болница - бившата Първа АГ болница „Тина Киркова”. През 1997 г. екипът създава и групата за ин витро фертилизация във Втора АГ „Шейново”. Техни са първите близнаци и тризнаци, родени след ин витро процедура, техни са и първите две деца, родени след трансфер на замразени човешки ембриони.

 

още от Избор на редактора
още от Гинекология