А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Известни специалисти в областта на репродуктивната медицина

14.12.2015 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще преглеждат в МБАЛ Бургас през месец декември. Това съобщиха от лечебното заведение.

 

Известни специалисти в областта на репродуктивната медицинаНа 14-ти и 15-ти декември от 10:00 до 14:00 часа пациенти в Звеното по асистирана репродукция към Родилно отделение ще приема д-р Павлета Табакова. Прегледите на двойките, които за първи път я посещават, са безплатни. Останалите са регулярни и са за проследяване на състоянието на пациенти, на които предстоят или, които вече са се подложили на процедури.
И за двата вида прегледи е необходимо предварително записване на тел.: 0876 35 77 33 в делнични (от 08:30 до 15:30 часа). Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.
На 17-ти и 18-ти декември от 08:30 до 14:00 часа ще преглежда д-р Георги Николов, който владее всички ин витро техники. Прегледите при него са регулярни.
Звеното по асистирана репродукция е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове. В зависимост от състоянието на пациентките, се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI, замразяване на гамети и ембриони и др.

 

още от Избор на редактора
още от Гинекология