А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Годишната среща на Европейската асоциация по радиология

09.02.2016 / 18:00 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще се проведе от 2 до 6 март във Виена, Австрия. Ще се акцентира върху иновациите и научните постижения.

 

Годишната среща на Европейската асоциация по радиологияПоследните резултати и тенденции в областта ще бъдат обявени по време на 28-ия Европейски конгрес по радиология в Австрия през март. За форума се очакват над 20 000 делегати от 101 страни. В събитието ще се включат и различни специалисти от сродни медицински дисциплини от цял свят. Участниците в конгреса ще имат възможност да се докоснат до най-новите разработки и тенденции в радиологията.

Сборникът на конгреса отново ще включва голям брой слотове за научни сесии, които съответстват на високото търсене на международната радиологична общност. На срещата ще се погледне и в бъдещето на радиологията, като специалистите ще фокусират върху биомаркерите, във важността на ролята на изображения при по-прецизното диагностициране на атеросклерозата и пр.

Годишната среща на Европейската асоциация по радиология

В рамките на форума ще се проведат специализирани симпозиуми, опреснителни курсове, мултидисциплинарни сесии, в които ще се включат рентгенолози, онколози, гинеколози и хирурзи. Ще има и специални образователни въпроси, които са насочени към младите кадри в областта, касаещи продължаващото медицинско обучение и пр.

 

още от Избор на редактора
още от Календар
още от Образна диагностика