А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

ECR 2017 – европейски конгрес по радиология 2017

03.02.2017 / 11:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Предстои да се проведе между 1 и 5 март тази година във Виена, Австрия.

 

ECR 2017 – европейски конгрес по радиология 2017ECR международна рентгенологична среща и еднo от водещите събития в радиологията, това е едно от най-големите медицински срещи в Европа и втората най-голяма рентгенологична среща в света. По традиция, този форум се провежда ежегодно в началото на март. На този конгрес се обхващат всички специалности в областта на радиологията, включително: рентгенолози-специалисти, специализанти, рентгенови лаборанти, студенти, представители на индустрията и представители на медиите.

През тази година фокусът на конгреса ще е изцяло насочен към младите хора, със създаването на сесия Rising stars.

ESR Изгряващи звезди:"ECR 2017 ще бъде посветен на младите хора, YOUTH, die Jugend, la jeunesse, la giovinezza, la juventud, молодежь. Моето намерение е това съобщение да достигне до младите рентгенолози, в цяла Европа и в целия свят.

Научната програма ще отрази този фокус върху новото поколение в радиологията: ще има повече интерактивни сесии, по-значима роля на социалните медии и ще покажем теми, които ще са интересни за младите хора, защото те са бъдещето на нашата професия". Това отбеляза Paul M. Parizel, президент на Европейското дружество по радиология.

На форума се очаква да вземат участие между 70-80 български лекари. Това сподели за нас проф. Милан Тотев – председател на БАР (Българската Асоциация по Радиология). БАР ще има своето място на форума посредством щанд, на който ще се раздават покани, рекламни материали, флаери и др., с цел да се популяризира ХVII конгрес на Българската асоциация по радиология.

ECR 2017 – европейски конгрес по радиология 2017

 

още от Новини от деня
още от Образна диагностика