А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Есенната научна конференция по ринология

04.09.2015 / 11:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Се провежда в Русе.

 

Есенната научна конференция по ринологияСъбитието се организира от Националното сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия. Домакин на научния форум е Русенският университет и неговия факултет „Обществено здраве”, предаде БНР.
Очаква се в конференцията да се включват световни експерти в областта на ринологията. Форумът се провежда за четвърти път.
Сред гост-лекторите ще бъдат едни от най-влиятелните имена в тази област - президентът на Световните ринологични общества професор Метино Анерджи, президентът на Европейската академия по лицево-пластична хирургия професор Пиетро Палма, възпитаникът на „Мейо клиник” в САЩ проф. Дейвид Шери, почетният председател на Японското ринологично общество и много други. В двата форума ще се включат участници от 12 държави.
По време на международното училище по ринопластика участници ще имат възможност да се запознаят с новостите и да овладеят съвременните оперативни техники при заболяванията на носа и синусите, както и да се споделят българските постижения в тази област.
Есенната научна конференция по ринология
(Доц. д-р Диляна Вичева, председател на Българското ринологично сдружение)
В рамките на конференцията ще бъде подписан договор за двустранно сътрудничество между Българското ринологично сдружение и Японското ринологично общество за съвместен научен обмен между специалисти по ушни, носни и гърлени болести от двете държави практически дейности, специализация на млади учени и други.

Есенната научна конференция по ринология

Снимки: Архив Здравен навигатор

 

още от Новини от деня
още от Уши, нос, гърло