А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

„Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” отбелязва юбилей

26.02.2019 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Х-то издание на форума ще се проведе на 12 и 13 април в НДК, София.

 

„Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” отбелязва юбилей

Симпозиумът е ежегодна научна проява, организирана от Военномедицинска академия (ВМА), Катедрата по Урология и Нефрология на ВМА и Българско дружество по Ендоурология и екстракорпорална литотрипсия, с подкрепата на Секцията по Уролитиаза (EULIS) на Европейската Асоциация по Урология (EAU), South-Eastern European Group for Urolithiasis Research (SEGUR), Experts in Stone Disease (ESD), Urology in Emerging Countries (U-Merge) и International Alliance of Urolithiasis (IAU). Това напомня инициаторът на форума проф. Илия Салтиров.

Научно-практическата програма включва state-of-the-art лекции от водещи европейски преподаватели, “Live surgery” сесии, “Hands-on-training” сесии, модерирана постерна и видео сесия, дискусия на клинични случаи.

Научният форум е акредитиран от European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME®) с 14 кредитни точки за СМЕ (ECMEC®s), което е признание и оценка за научната стойност на симпозиума. Акредитацията изисква и подробна обратна информация, включително и от участниците за това дали научната програма е постигнала заложените цели и дали не е обвързана с конфликт на интереси от страна на Организационния и Научния комитет.

Цялата програма на форума: ТУК

 

още от Избор на редактора
още от Урология