А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Един ден ехокардиография с проф. Навин Нанда - САЩ

09.11.2015 / 15:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Ще се проведе на 14 ноември в София.

 

Един ден ехокардиография с проф. Навин Нанда - САЩРГ по ехокардиография ще проведе симпозиум на тема „Един ден ехокардиография с проф. Навин Нанда“. Събитието ще се състои на 14.11.2015 г. в хотел Рамада, София.
За първи път проф. Нанда, наричан бащата на съвременната ехокардиография, ще гостува в България.
Д-р Навин Нанда е професор по медицина и кардиология, Директор на ехокардиографската лаборатория към Университета в Бирмингам, Алабама, САЩ. Проф. Нанда е автор на над 1000 публикации, 8 учебника по ехокардиография, 3 от които са преведени на френски, немски и италиански език, носител е на множество престижни награди. В своята кариера има изнесени повече от 2000 презентации на международни форуми, над 300 кардиолози са започнали кариера в областта на ехокардиографията под негово ръководство.
Един ден ехокардиография с проф. Навин Нанда - САЩ
Основната тема на събитието е приложението на новите неинвазивни методики за оценка на пациентите със сърдечно-съдови заболявания в ехокардиография, информира доц. Красимира Христова (на снимката), председател на РГ по Ехокардиография.
Научната програма ще бъде обогатена с представяне на клинични случаи от реалната практика. Едновременно с научната програма ще се състои изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми.
Актуална информация, както и окончателна програма на събитието ще бъдат качени в сайта на Работната група по Ехокардиография, както и на http://www.facebook.com/echocardiographygroup

Един ден ехокардиография с проф. Навин Нанда - САЩ

 

още от Новини от деня
още от Сърдечна