А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Приз „Добро сърце“: „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМА

10.11.2017 / 09:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Това информираха от лечебното заведение.

 

Приз „Добро сърце“: „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМАПриз „Добро сърце“ получи полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, ВРИД началник на ВМА, от националната организация „Малки български хора”.

Изразяваме нашата признателност и искрена благодарност към ВМА за безотказното медицинско обслужване на членовете на националната организация „Малки български хора”, за полаганите грижи и уважение.

„Благодаря ви, че сте част от нашите приятели с големи сърца, които винаги откликват и спомагат за решаването на нашите медицински проблеми”, заяви инж. Светослав Чернев, президент на организацията, връчвайки приза на проф. Мутафчийски.

ВМА и националната организация „Малки български хора” подписаха меморандум за подкрепа и във връзка със Световния ден за информираност по въпросите на хората с нисък ръст, ВМА организира Ден на отворените врати за малките хора, в рамките на който те ще преминат през медицински прегледи при редица специалисти в областта на ортопедията, неврохирургията, кардиологията, УНГ.

Преди да започнат консултациите с медиците, членовете на организацията се срещнаха с ръководството на болницата и получиха уверението, че винаги могат да разчитат на Военномедицинска академия.

Приз „Добро сърце“: „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМА

 

още от Избор на редактора
още от Неврохирургия
още от Ортопедия
още от Уши, нос, гърло
още от Сърдечна