А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Доц.д-р Дарина Кръстинова ще консултира в Токуда на 16 юли 2014 г.

25.07.2014 / 13:30 - surgery.bg
 
 Facebook

Това напомнят от лечебното заведение.

 

Доц.д-р Дарина Кръстинова ще консултира в Токуда на 16 юли 2014 г.Светилото в пластично-реконструктивната хирургия доц. д-р Дарина Кръстинова ще консултира пациенти в България на 16 юли, на територията на МБАЛ Токуда Болница София”. Прегледите ще започнат в 10,00 часа, съобщиха от лечебното заведение.


За повече информация и записване за прегледи може да използвате тел: 02/401 71 88, между 10,00 и 18,00 часа (лице за контакт: Весела Джерахян).


Доц. д-р Дарина Кръстинова е призната за един от най-добрите пластични хирурзи в света. Дъщеря е на един от създателите на Военна болница - хирурга ген. Генчо Кръстинов. Завършила е Медицина в София. През 1972 г. заминава за Франция, където придобива 4 специалности: „Обща хирургия”, „Лицево-челюстна хирургия”, „Пластична, възстановителна и естетична хирургия” и „Стоматология”. В момента оперира в престижната парижка клиника „Фош”, частната клиника „Шато дьо ла Ме”, в хирургичния център „Вал д’Ор” и в МБАЛ „Токуда Болница София”. Почетен член е на Кралското медицинско дружество в Лондон и е носител на много международни отличия, както и на високия държавен орден „Мадарски конник”. Д-р Кръстинова има редици ученици в България, сред които и началникйт на „Лицево-челюстна хирургия” в МБАЛ „Токуда Болница София” д-р Радослав Славчев.

 

още от Новини от деня
още от Пластична