А Н К Е Т А

Резонни ли са проверките на НЗОК на болниците?

 Да, за да се прецени дали има сериозно превишаване на лимити по клиничните пътеки.
 Не, по-скоро са въпрос на кампания.
 Не мога да преценя.BGtop

Безплатни прегледи в АГ-болницата във Варна

05.06.2015 / 18:00 - surgery.bg
 
 Facebook

Кампанията стартира от 6 юни.

 

Безплатни прегледи в АГ-болницата във ВарнаKампания за акушеро-гинегологични прегледи започва в АГ-болницата във Варна, предаде Moreto.net. Идеята на ръководството и екипа на специализираното медицинско заведение е да се даде възможност на жените от града и областта, които по една или друга причина не провеждат редовна профилактика, да го направят сега.
„Много жени наистина забравят, че акушеро-гинекологичните прегледи трябва да се правят редовно, за да не се стига до ситуации, които могат сериозно да навредят на здравето им или да предизвикат спешна лекарска намеса. Консултации със специалист трябва да се правят дори при козметични проблеми или неразположения“, обясниха от ръководството на СБАГАЛ Проф. д-р Д. Стаматов”.
Кампанията стартира от 6 юни. За разлика от предходни години, сега от безплатните прегледи ще могат да се възползват и бременни жени, на които задължително ще бъде извършен и ехографски преглед. Той също ще е безплатен.
Прегледите ще се извършват на датите 6, 13, 20, 27 юни от 9 до 13 ч., в приемно-спешния кабинет на първия етаж в сградата на АГ-болницата. Достъпът ще е неограничен. Допълнителна информация може да се получи на телефон 052 613 797.
Ръководството на болницата е решило да повтори инициативата още веднъж до края на тази година и да я направи традиционна.

 

още от Новини от деня
още от Гинекология